Boeing
Fillimi Etiketat Boeing

Etiketa: Boeing

Boeing përgaditet për përdorimin e telefonit celular në aeroplanë

Shumica nga ne kemi fluturuar me aeroplanë dhe kemi dëgjuar vërejtjen e njëjtë para nisjes, që thonë “ju lutem të fiken të gjitha pajisjet elektronike”...