Burj Khalifa
Fillimi Etiketat Burj Khalifa

Etiketa: Burj Khalifa

Eksploroni ndërtesën më të lartë në botë me Google Street View

Google Street View është e dobishme për shumë arsye, praktikisht ju mund të vizitoni ishujt Galapagos, mund të luani me GeoGuessr si dhe kënaqeni...