Business Tuesday #13
Fillimi Etiketat Business Tuesday #13

Etiketa: Business Tuesday #13

Aplikacionet për telefona dhe ueb, trende edhe në 2014

Prezantuesit në Business Tuesday #13 thanë se trendet e fushës së teknologjisë do vazhdojnë të jenë aplikacionet për pajisje mobile të mençura dhe për...