CDMA
Fillimi Etiketat CDMA

Etiketa: CDMA

Pse telefonat celular përdorin SIM kartelë?

Me herët, me siguri se ju ka bezdisur ai momenti kur keni blerë një telefon celular të ri dhe ju është dashur ti ruani...