CeBIT 2013
Fillimi Etiketat CeBIT 2013

Etiketa: CeBIT 2013

Edhe Kosova shperblehet ne CEBIT 2013

Ndërmarrësi i suksesshëm nga Kosova, Kushtrim Xhakli që njihet për pasionin e tij me inovacionin dhe tregjet e reja, dhe si themelues i Fast Europe Ventures...

Fujitsu “LIFEBOOK E-Series” u lansua në CeBIT 2013

 Fujitsu Lifebook ka lansuar serien e laptopëve "LIFEBOOK E-Series" në ngjarjen CeBIT që po mbahet në Gjermani. Formacion i ri vjen në tri shije:...

Teknologjia Wadi filtron ujin me energji diellore

Për njerëzit që jetojnë në vendet industriale dhe të zhvilluar, qasja në ujë të pastër nuk është problem për shkak të kujdesit mirëpo...

CeBIT fillon nesër

 Panairi tregtar më i madh në Evropë për teknologji, CeBIT 2013 fillon nesër nga data 5 dhe zgjatë 4 ditë (deri me 9 mars) në një...

Promovimi i sektorit ne panairet ndërkombëtare

 Në kuadër të angazhimeve të shumta për promovimin e industrisë të TIK, STIKK mundësoi serish pjesëmarrjen e kompanive kosovare ne panairin me të madh...

Wacom po hynë në tregun e tabletëve

 Mbeturinat nga Kongresi Botëror i Celularëve në Barcelonë kanë filluar të pastrohen, kurse tani ne po bëhem gati se çfarë do të ofroj ngjarja...