CeBIT 2014
Fillimi Etiketat CeBIT 2014

Etiketa: CeBIT 2014

Prezantimi i delegacionit të ICK-së nga Kosovo në panairin CeBIT

Mbështetja e bizneseve të reja të bazuara në teknologji dhe inovacion përmes këshillëdhënies së ofruar nga inkubatori i Innovation Centre Kosovo, grantet e dhëna...

CeBIT hap dyert për vizitorë

Ngjarja me e madhe për Teknologji në Europë CeBIT është hapur zyrtarisht në qytetin gjerman të Hanoverit. Kancelarja gjermane Angela Merkel të dielën në mbrëmje ka...

CeBIT 2014, perspektiva të reja për bizneset e IT-së

Ngjarja CeBIT paraqet një prezantim të plotë të produkteve të reja rreth Teknologjisë së Informacionit, e cila gjithashtu bashkon kompanitë të mëdha të cilat ketë...