CeBIT
Fillimi Etiketat CeBIT

Etiketa: CeBIT

CeBIT hap dyert për vizitorë

Ngjarja me e madhe për Teknologji në Europë CeBIT është hapur zyrtarisht në qytetin gjerman të Hanoverit. Kancelarja gjermane Angela Merkel të dielën në mbrëmje ka...

CeBIT 2014, perspektiva të reja për bizneset e IT-së

Ngjarja CeBIT paraqet një prezantim të plotë të produkteve të reja rreth Teknologjisë së Informacionit, e cila gjithashtu bashkon kompanitë të mëdha të cilat ketë...

Edhe Kosova shperblehet ne CEBIT 2013

Ndërmarrësi i suksesshëm nga Kosova, Kushtrim Xhakli që njihet për pasionin e tij me inovacionin dhe tregjet e reja, dhe si themelues i Fast Europe Ventures...

Fujitsu “LIFEBOOK E-Series” u lansua në CeBIT 2013

 Fujitsu Lifebook ka lansuar serien e laptopëve "LIFEBOOK E-Series" në ngjarjen CeBIT që po mbahet në Gjermani. Formacion i ri vjen në tri shije:...

Teknologjia Wadi filtron ujin me energji diellore

Për njerëzit që jetojnë në vendet industriale dhe të zhvilluar, qasja në ujë të pastër nuk është problem për shkak të kujdesit mirëpo...

Promovimi i sektorit ne panairet ndërkombëtare

 Në kuadër të angazhimeve të shumta për promovimin e industrisë të TIK, STIKK mundësoi serish pjesëmarrjen e kompanive kosovare ne panairin me të madh...