CES 2013
Fillimi Etiketat CES 2013

Etiketa: CES 2013

video

Një video ngacmuese nga Samsung për CES 2013

Një post ngacmues në uebfaqen Samsung sugjeron një produkt të ri që ndoshta do të shfaqet në CES 2013. Në një blog të tyre,...

CES 2013: thashethemet, rrjedhat dhe të rejat e saj

Të gjitha lajmet e fundit, thashethemet, rrjedhat dhe të rejat janë rreth shfaqjes se panairit më të madh të teknologjisë në planetin e tokës për konsumator që mbahet vitin...