CES 2016
Fillimi Etiketat CES 2016

Etiketa: CES 2016

Sony lanson memorie të reja XQD dhe SD

Fotograf mesatar të cilët marrin foto apo video familjare, nëpër pushime apo edhe foto të rastit, nuk është e nevojshme të kenë pajisje me karakteristika të...