Change.org
Fillimi Etiketat Change.org

Etiketa: Change.org

Peticioni për mos-mbylljen e shërbimit Google Reader

Sot herët është raportuar nga Google së do ta mbyllë shërbimin Google Reader RSS të tyre më datë 21 Korrik, dhe menjëherë pas lajmit për...