Chat 2.0
Fillimi Etiketat Chat 2.0

Etiketa: Chat 2.0

Snapchat “Chat 2.0” vjen me plotë opsione të reja

Kur për herë të parë në vitin 2014 Snapchat prezantoj opsionin për mesazhe, për atë kohë ishte një punë e madhe, duke kombinuar tekstin dhe videon...