Child Locator Phone
Fillimi Etiketat Child Locator Phone

Etiketa: Child Locator Phone

Merlin Child Locator Phone – vëzhgon fëmijën tuaj

Child Locator Phone është një pajisje e cila ju mundëson të komunikoni si dhe vëzhgoni vend-ndodhjen e fëmijës tuaj. Me vetëm 5 butona në...