Chris Hurley
Fillimi Etiketat Chris Hurley

Etiketa: Chris Hurley

A do të kemi një konkurrues të YouTube-it?

Bashkë-themeluesi i YouTube-it Chris Hurley ka zbuluar se është duke bërë plane për fillimin një portali të ri për video streaming dhe shpërndarjen e...