Chromecast
Fillimi Etiketat Chromecast

Etiketa: Chromecast

Prezantohen Google Nexus 7 2, Android 4.3 dhe Chromecast TV

Google Nexus 7 2 Siç edhe pritej, Google e bëri prezantimin e versionit të ri të tabletit Nexus 7, i cili do të bëj debutimin e tij...