Cisco
Fillimi Etiketat Cisco

Etiketa: Cisco

Çfarë është Ruteri ?

Në botë sot ka më shumë se 3 miliard përdorues të rregullt të Internetit, pjesë e kësaj jemi edhe ne dhe atë në baza...

Si ta fillojmë karrierën në IT

Të nderuar miq të Ameble-së, është koha kur shumë prej jush keni mbaruar shkollën e mesme dhe jeni duke u përgatitur që të regjistroheni...

Kompania Belkin blen Linksys nga Cisco

Kompania private Belkin ka njoftuar se ka arritur një marrëveshje me Cisco-n për të blerë biznesin e tyre Linksys (Home Networking Business), duke përfshirë këtu...

Cisco paditet për përdorimin e motos “Tomorrow Starts Here”

Cisco është paditur për shkelje te rregullave të markës tregtare mbi një nga fushatat e saj të marketingut. Universiteti East Carolina në Greenville, North...

Cisco ka në plan të shes sektorin e Linksys-it

Cisco është duke u përgatitur për shitjen e pjesës së router-ave Wireless Linksys, sipas Bloomberg. Gjigandi i teknologjisë si duket ka kontraktuar kompaninë Barclays për...

Apple ka blerë kompaninë “AuthenTec”

Apple ka rënë ne dakord për ta blerë kompaninë me të njohur "AuthenTec" qe merret më sigurinë e telefonave, në një marrëveshje me vlerë...

Cisco ju përgjigjet ankesave për Cisco Connect Cloud

Shërbimi “Cisco Connect Cloud”, ka shkaktuar mjaft probleme dhe zhurmë, pasi qe ka lëshuar një automatik update për firmware të Router-ve. Poseduesit e Router-ve specifik...