Çmimi
Fillimi Etiketat Çmimi

Etiketa: Çmimi

iPhone 8 – Risitë dhe çmimi

iPhone 8 po vjen, dhe risi po bjen Kemi raportuar edhe më herët se Apple ka blerë 70 milionë panele ekranesh OLED nga Samsung, për...