Code.org
Fillimi Etiketat Code.org

Etiketa: Code.org

Video nga Gates, Zuckerberg etj…që të mësojmë programimin

Në përpjekje për të inkurajuar nxënësit të mësojnë programimin dhe të bëhën kodues, disa njërës të famshëm të botës së teknologjisë dhe jo-teknologjisë kanë...