Coherent Navigation
Fillimi Etiketat Coherent Navigation

Etiketa: Coherent Navigation

Apple blen kompaninë e GPS-it, Coherent Navigation

Apple Maps ishte lansuar për qëllime të mira, por për fat të keq dhe për shkak se Apple patë nxituar në lansimin e aplikacionit,...