Densbits
Fillimi Etiketat Densbits

Etiketa: Densbits

Seagate dhe DensBits në bashkpunim për SSD-të

Seagate ka njoftuar se është në partneritet me DensBits në zhvillimin e SSD-ve për konsumatorë dhe ndërmarrje tregtare. Qëllimi i dy kompanive është për...