Desktop
Fillimi Etiketat Desktop

Etiketa: Desktop

Fund me desktop: Samsung do të përqëndrohet në tablet dhe laptop

E plotësuar (16:32): Samsung është përgjigjur në raportin e më poshtëm se kompania do të ndal biznesin e saj për kompjuter desktop në përpjekje...

Inbox-i në Gmail shumë shpejt me një pamje të re

Siç edhe ishte përfolur, Inbox-i i Gmail-it ngadalë po ndryshohet më një pamje krejt të re për Desktop, iOS dhe Android. Inbox i ri do...

Si të zgjidhni një kompjuter?

1S'pari vendosni mes një Laptop-i apo Desktop-i. Nëse jeni një person qe udhëtoni shpesh, ose nëse ju duhet për ta përdorur në punë apo shtëpi...