Digjitale.com
Fillimi Etiketat Digjitale.com

Etiketa: Digjitale.com

Kosova bëhet me SWIFT kod

Shoqata për Telekomunikim Financiar Ndërbankar Mbarëbotëror (SWIFT), ka caktuar një kod të veçantë shtetëror për t’u përdorur në lidhje me identifikimin e institucioneve financiare...

Ndërlidhje e ndërmarrësve me investitorë

Të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë ose zgjerojnë biznesin e tyre dhe të bëhen gati për financim nga 10,000 deri 5,000,000 milionë dollarë,...

Femra.net, portal për gjininë femrore

Women.net është një portal i njohur botëror që sjell informacione të rëndësishme mbi femrën, por ajo mbi të cilën kemi dedikuar këtë artikull në Digjitale,...