Digjitalizim
Fillimi Etiketat Digjitalizim

Etiketa: Digjitalizim

Kompani prestigjioze aplikojnë në tenderin për digjitalizim të TVSH-së

  Dje me 13.05.2013, pranë Ministrisë për Inovacionin dhe TIK përfundoi procedura e dorëzimit të ofertave për ndërtimin e rrjetit digjital të TVSH-së. Në këtë garë...