Doku: TECH
Fillimi Etiketat Doku: TECH

Etiketa: Doku: TECH

DOKU:TECH në kuadër të Dokufestit të sivjetmë

IPKO Foundation në bashkëpunim me Share Foundation dhe Dokufest kanë shpalosur sot detaje nga DOKU:TECH, projekti më i ri që do sjellë teknologjinë e...