Domain
Fillimi Etiketat Domain

Etiketa: Domain

Nga tani edhe Google shet adresa të Domain-it

Google sot në konferencën vjetore për zhvillues I/O pritet të jap edhe një lajm tjetër shumë të rëndësishëm. Kompania ka nisur shërbimin e saj të...

Historia e Domain-it dhe disa fakte interesante

Domain është një adresë unike që përdoret vetëm në Internet. Kjo është ajo që ju shihni në shiritin e adresave pas www., në shfletuesin(browser)...