Dong Nguyen
Fillimi Etiketat Dong Nguyen

Etiketa: Dong Nguyen

Flappy Bird kthehet në Gusht…me krahë me të fuqishëm

Flappy Bird do të bëjë kthimin e tij triumfues në muajin Gusht. Krijuesi Dong Nguyen ka thënë nëpërmes Twitter se loja e ardhshme në të...

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird konfirmon së loja do të kthehet...

Zhvilluesi i lojës Flappy Bird, Dong Nguyen kishte shkaktuar debat të madh në momentin kur kishte tërhequr lojën nga AppStore dhe Google Play. Por si...