DoorBot
Fillimi Etiketat DoorBot

Etiketa: DoorBot

DoorBot – zile e derës smart me WiFi

Është zile muri me lidhje Wi-Fi, kamerë, me bateri dhe pa kabllo, që u mundëson të shihni kush është në derën tuaj nëpërmes smartphone-it. Gjithashtu...