Download
Fillimi Etiketat Download

Etiketa: Download

Nga sot Google ju mundëson të shkarkoni të dhënat nga Gmail

Google ka njoftuar sot se nga tani e tutje, përdoruesve ju mundësohet të shkarkojnë të dhënat e tyre nga shërbimi Gmail dhe Google Calendar....