Droid MAXX
Fillimi Etiketat Droid MAXX

Etiketa: Droid MAXX

Lansohen Motorola Droid ULTRA, Droid MINI dhe Droid MAXX

Thashethemet e me hershme ishin se Motorola është duke punuar në disa pajisje mobile Droid dhe tani ajo zyrtarisht ka njoftuar për 3 modele:...