Droid Ultra
Fillimi Etiketat Droid Ultra

Etiketa: Droid Ultra

Lansohen Motorola Droid ULTRA, Droid MINI dhe Droid MAXX

Thashethemet e me hershme ishin se Motorola është duke punuar në disa pajisje mobile Droid dhe tani ajo zyrtarisht ka njoftuar për 3 modele:...