Dropbox
Fillimi Etiketat Dropbox

Etiketa: Dropbox

Aplikacioni Dropbox shumë shpejt për pajisjet Windows Phone

Të dyja edhe Microsoft edhe Dropbox kanë njoftuar për partneritetin e përbashkët që ka të bëjë me integrimin Office-it, si dhe ruajtjen e të dhënave...

Dropbox tani me 300 milionë përdorues

Shërbimi për ruajtjen dhe shpërndarjen e të dhënave Dropbox, ka njoftuar se ka prekur një moment të ri, ata tani kanë më shumë se 300...

Dropbox blen aplikacionin për chat Zulip

Ketë javë është raportuar se shërbimi për Cloud Dropbox, ka blerë kompaninë e re të sapo krijuar Zulip. Kjo kompani ka zhvilluar një aplikacion...

Dropbox njofton për blerjen e aplikacionit “Mailbox”

Dropbox ka njoftuar për blerjen e aplikacionit për E-mail në iOS, Mailbox. Blerja e këtij aplikacioni është një lëvizje më tej shërbimit Cloud dhe...

Dropbox çdo ditë pranon nga 1 Miliard dokumente

 Sot gjatë një fjalimi në Kongresin Botëror të Celulareve në Barcelonë (MWC), udhëheqësi ekzekutiv i Dropbox-it Drew Houston tha se mbi 1 miliard dokumente...

Dropbox ka lëshuar një përditësim të aplikacionit për iOS

Dropbox ka lëshuar një përditësim të aplikacionit për iOS, versionin 2.1 me një treshe të përmirësimeve. Përditësimi i cili është për platformën iOS 5.0 dhe...