Droptest
Fillimi Etiketat Droptest

Etiketa: Droptest

Galaxy S5, iPhone 5S dhe HTC One M8 – Testi i...

Edhe më herët kemi pas një numër videosh të publikuara rreth hedhjes së smartphone-ve si test, por tani vjen një video e re nga...