Eee Pad
Fillimi Etiketat Eee Pad

Etiketa: Eee Pad

Vlerësim: Asus Eee Pad Transformer Prime (TF201)

Me dizajn ultra të hollë dhe peshë super të lehtë, ASUS Transformer Prime vjen për të vendosur një standard të ri në dizajnin e...