Elektronik
Fillimi Etiketat Elektronik

Etiketa: Elektronik

Bakterja dhe ADN-ja kalojnë në qarqet digjitale

Hulumtuesit nga kolegji Imperial në Londër kanë treguar se ata mund të ndërtojnë portat logjike nga bakteret e padëmshme gut dhe ADN-ja. Këto janë...