Email
Fillimi Etiketat Email

Etiketa: Email

Vdiq njeriu që shpiku Email-in

Njeriu që shpiku E-mail-in (posten elektronike) Raymond Tomlinson, ka vdekur këtë fundjavë në moshën 74 vjeçare. Tomlinson nuk njihet vetëm për shpikjen e E-mail-it,...

Senatori i nën komitetit për teknologji të SHBA-së asnjëherë nuk ka...

Besoni apo jo, senatori Republikan i Karolinës Jugore Lindsey Graham asnjëherë në jetë nuk ka dërguar e-mail. Gjersa ishte prezent në një takim me...

Për çdo minutë dërgohen 204 milionë email-a

Shumë çka mund të ndodhë brenda 60 sekondave. Shembull, një daktilograf i mirë mund të shkruaj rreth 80 fjalë ose përdoruesit e YouTube-it mund të...

Gmail sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Office-it drejtpërdrejt nga...

Gmail ka sjellë si opsion ndryshimin e dokumenteve të Microsoft Office-it, duke i dhënë përdoruesve të Gmail-it mundësi për të hapur dhe edituar file-at si Word, Excel dhe...

Zyrtare: Hotmail zëvendësohet me Outlook

Microsoft ka njoftuar se tranzicioni i ngadalshëm nga Hotmail.com në Outlook.com sot është kompletuar, dhe nga tani e tutje portali i shumë vizituar www.hotmail.com...

Google aktivizon prap opsionin e ri “Compose” në Gmail

Më 30 Tetor, Google kishte futur opsionin e ri në Gmail që mundëson të shkruani (compose) email, më saktësisht një kuti të vogël të...