EOS 600D
Fillimi Etiketat EOS 600D

Etiketa: EOS 600D

Video shpaketim: Canon EOS 600D

Pajisja Canon EOS 600D është një kamerë digjitale me 18 megapikselë dhe single-lens reflex, e prezantuar nga Canon më 7 shkurt 2011. Ky model...