Evi
Fillimi Etiketat Evi

Etiketa: Evi

Amazon blen aplikacionin Evi

Ndoshta dikujt i kujtohet Evi, një aplikacion për zë në iPhone i cili është i ngjashëm me Apple Siri, dhe si duket ketë aplikacion...