Facebook First
Fillimi Etiketat Facebook First

Etiketa: Facebook First

Drejtpërdrejt: ngjarja nga Facebook “New Home on Android”

Facebook gjatë një konference të posaçme për shtyp ka vendos ti jap fund thashethemeve dhe spekulimeve të shumta. Ajo sot po përgatitet për ti...