Facebook Hacked
Fillimi Etiketat Facebook Hacked

Etiketa: Facebook Hacked

Hakohet llogaria e Mark Zuckerberg në Facebook

Khalil Shreateh nga Palestina, një haker i cili konsideron vetën “white hat hacker”(analist i sigurisë në IT i cili zbulon mangësitë dhe raporton ato),...