Facebook Hacker Cup
Fillimi Etiketat Facebook Hacker Cup

Etiketa: Facebook Hacker Cup

Facebook hap regjistrimet për Hacker Cup

Facebook Hacker Cup është një konkurs vjetor në mbarë botën ku hakerat konkurrojnë kundër njëri-tjetrit për të zgjidhur algoritme dhe për të fituar para...