Facebook Home
Fillimi Etiketat Facebook Home

Etiketa: Facebook Home

Si ta instaloni “Facebook Home” në secilën pajisje Android

Facebook Home kohëve të fundit ishte lansuar ekskluzivisht për pajisjet e avancuara të HTC dhe Samsung. Në fakt Facebook Home nuk arriti që të...

Facebook Home, tani në dispozicion për shkarkim

Në qoftë se keni një ndër smartphone-at që është kompatibil me aplikacionin e ndërfaqes (launcher) Facebook Home atëherë jeni me fat! E themi sepse kjo...

Prezantohen “Facebook Home” dhe smartphone-i “HTC First”

Facebook ka prezantuar mbrëmë ndërfaqen e saj të re Facebook Home, gjithashtu HTC dhe AT&T kanë qenë prezent në ketë ngjarje dhe kanë bërë...