Facebook Paper
Fillimi Etiketat Facebook Paper

Etiketa: Facebook Paper

Facebook Paper në dispozicion për shkarkim nga 3 Shkurti

Facebook sot ka njoftuar zyrtarisht për aplikacionin e tyre të ri Paper, të krijuar nga Creative Labs. Për njoftimin si dhe lançimin kjo kompani si duket...