Fals
Fillimi Etiketat Fals

Etiketa: Fals

Shkatërrohen 250 Samsung Galaxy S4 të falsifikuar

Nuk është e pazakontë të shohësh smartphone dhe pajisje tjera false në Kinë. Por në shtetet anëtare të BE-së jo edhe aq shumë. Pikërisht për...