FarmVille
Fillimi Etiketat FarmVille

Etiketa: FarmVille

Facebook dhe Zynga shkurorëzohen

Marrëveshja ekzistuese midis Facebook dhe Zynga është vendosur të përfundojë, duke kufizuar kështu punën e zhvilluesve të lojëra qe bëjnë për një miliard përdorues...