Fast Company
Fillimi Etiketat Fast Company

Etiketa: Fast Company

Apple renditet kompania e dytë më inovative në botë

Nuk ka rendësi a pajtoheni apo jo me renditjen. Fjala "inovativ" është një fjalë që shumë shpesh po përdoret kur përshkruhet kompania Apple, dhe si...