FBI
Fillimi Etiketat FBI

Etiketa: FBI

Hakeri pretendon që ndihmoi FBI-në, për te përndjekur hakerin e ISIS-it

A ju kujtohet Junaid Hussain? Hacker i cili punonte për ISIS dhe i cili u vra në një sulm nga droni në Gusht të këtij...

FBI mund t’i qaset kamerës së kompjuterit tuaj, pa e ditur...

A keni dëgjuar për atë se FBI është në gjendje të aktivizoj kamerën e kompjuterit tuaj pa e ditur ju? Kjo nuk është shaka,...

FBI hap një uebfaqe të re për të gjetur krimin

Çfarë ndodh nëse ne teknologji na jepet mundësia për të parë vendndodhjen e skenave të krimit më të fundit përmes një harte, në vendin...