Fiat 500L
Fillimi Etiketat Fiat 500L

Etiketa: Fiat 500L

Fiat 500L me sistem të navigacionit Tomtom

Prodhuesi i GPS-ve TomTom dhe kompania e veturave Fiat janë në partneritet te përbashkët për sistemin e ri  te navigacionit qe do të përdoret...