Fire TV Stick
Fillimi Etiketat Fire TV Stick

Etiketa: Fire TV Stick

Amazon njofton për Fire TV Stick

Amazon sot në mëngjes ka bërë një njoftim të papritur duke lansuar kështu pajisjen Fire TV Stick, dhe kështu ka hyrë zyrtarisht në botën...