Firefox 17
Fillimi Etiketat Firefox 17

Etiketa: Firefox 17

Firefox 17 për Windows, Mac, dhe Linux

Edhe pse lansimi zyrtar i versionit Firefox 17 nuk bëhet deri nesër, versioni i fundit i shfletuesit Mozilla nga tani është në dispozicion dhe...