Fjalëkalim
Fillimi Etiketat Fjalëkalim

Etiketa: Fjalëkalim

Windows Hello dhe Windows Passport do të zëvendësojnë fjalëkalimet

Sistemi i ri operativ i Microsoft Windows 10 do të jetë sistemi i parë operativ Windows dhe platforma e parë që do të eliminojë...

eBay u bën thirrje përdoruesve të saj të ndryshojnë fjalëkalimet menjëherë

eBay po u bën thirrje të gjithë përdoruesve për të ndryshuar fjalëkalimet (password-at) e tyre pas një sulmi kibernetik, ku ka rrezikuar një nga...