Fjalkalim
Fillimi Etiketat Fjalkalim

Etiketa: Fjalkalim

Si të krijoni një fjalëkalim të fortë dhe të lehtë për...

Çdo javë, dëgjojmë për sulme dhe mashtrime në Internet. Shpesh, hakerët mund t'i marrin fjalëkalimet e përdoruesve apo edhe sulmojnë ueb-faqe. Ky artikull sadopak do...

Hakerat përdorin fjalëkalime të thjeshta

Studimet e kryera nga studiuesit për sigurinë elektronike në firmën e antivirusit Avast ka treguar që hakerat përdorin fjalëkalime të thjeshta si çdo njeri...

Këto janë fjalëkalimet që duhet t’i ndryshoni menjëherë!

Tanimë, të gjithë e dimë se sa i dëmshëm është emri Heartbleed. Një e metë masive në protokollin OpenSSL ka ndikuar në 66% të...

Prezantohen TOP Fjalëkalimet të vitit 2013

SplashData ka përpiluar një listë të 25 fjalëkalimeve më të njohura të vitit 2013, dhe në krye të listës është fjalëkalimi i famshëm 123456. Për...

Fjalëkalimi në pëllëmbë te dorës

Intel ka prezantuar një teknologji që mundëson njohjen e përdoruesit të një pajisje, në bazë të modelit unik të venave në pëllëmbë të dorës. Sipas deklaratave...